Χριστίνα Πανταζή

Ψυχολόγος, Ειδ. Στην Οικογενειακή/Συστημική Ψυχοθεραπεία, Συγγραφέας

 

Εκπαίδευση

Τμήμα Ψυχολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ειδικευόμενη στην Οικογενειακή/ Συστημική Ψυχοθεραπεία- ΕΣΥΘΕΠΑΣ

 

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος με διαδικτυακές συνεδρίες υποστήριξης, συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας με άτομα, ζεύγη, οικογένειες

Την παρούσα περίοδο εργάζεται παράλληλα ως ψυχολόγος και θεραπευτικό προσωπικό στο χώρο των εξαρτήσεων εργαζόμενη με άτομα που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους εξάρτηση (ναρκωτικά, αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο) καθώς και το συγγενικό τους περιβάλλον -Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων- Κ.Ε.Θ.Ε.Α.

Παλαιότερα έχει συνεργαστεί με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, ΑΡΣΙΣ, Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες) ως επαγγελματίας ψυχικής υγείας σε κέντρα προσωρινής φιλοξενίας με ενήλικες και ανηλίκους πρόσφυγες και αιτούντες άσυλό αλλά και εξιδεικευμένες ομάδες (θύματα έμφυλης βίας και σεξουαλικής κακοποίησης) σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

 

Άλλες Εκπαιδεύσεις

Έχει παρακολουθήσει και άλλες εκπαιδεύσεις όπως:

1) «Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Ομαδική Αναλυτική Θεραπεία» από το Δίκτυο Ομαδικών Αναλυτών

2)Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο: «Κλινικές Δεξιότητες στην Ψυχοπαθολογία» Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών – Αιγινήτειο Νοσοκομείο και η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία (ΕΨΕ).

3) Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο «Οι Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας σε Κοινοτικές Δομές: Δουλεύοντας με τις ψυχικές διαταραχές στην κοινότητα» από το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης, ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ.

 

Άλλες Δραστηριότητες

Συγγραφέας.

«Ιστορίες Ταβανοθεραπείας: Πως η γραφή από θεραπευτική έγινε δημιουργική». Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ

H πρώτη ψυχιατρική κλινική που ενσωματώνει ένα ψηφιακό εργαλείο ψυχικής υγείας στην παρακολούθηση των ασθενών.

Η ψηφιακή Λύση Monsenso συνεισφέρει στη διατήρηση της θεραπευτικής σχέσης και δίνει τη δυνατότητα μιας πιο ουσιαστικής συνεργασίας των ειδικών μας με τους ασθενείς.

Facebook
LinkedIn
Instagram

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΛΕΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΛΕΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

Phone - Call us
Email - Email us