Ψηφιοποίηση με επίκεντρο των άνθρωπο Previous item Δραστηριότητα με την ομάδα... Next item Βραχυχρόνιες Νοσηλείες

Ψηφιοποίηση με επίκεντρο των άνθρωπο

Σε συνέχεια τους έργου της ψηφιοποίησης της κλινικής μας, με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση έξι μηνών από την πλήρη ενσωμάτωση της Ψηφιακής Λύσης Monsenso.  Η λύση αυτή μας επιτρέπει την εξ αποστάσεως παρακολούθηση των ασθενών μας, την άμεση συλλογή δεδομένων για την κατάσταση της υγείας τους και την άμεση σύνδεση τους με τους ειδικούς μας.

Είμαστε η πρώτη και μοναδική κλινική ψυχικής υγείας στην Ελλάδα που παρέχει στους ασθενείς και στους φροντιστές τους, μια κλινικά επικυρωμένη λύση για αυτοδιαχείριση, εκπαίδευση και άμεση επικοινωνία μέσω του κινητού τους.

Συνεχίζουμε έμπρακτα την αποστολή μας για εξειδικευμένη, αποτελεσματική, εύκολα προσβάσιμη και ισότιμη παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας προς όλους, μέσα από τη χρήση καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων.

Η μελέτη των πρώτων αποτελεσμάτων, θα παρουσιαστεί εκτενώς στο 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής – ΕΨΕ 25-28 Μαΐου 2023.

Μοιραστείτε:

H πρώτη ψυχιατρική κλινική που ενσωματώνει ένα ψηφιακό εργαλείο ψυχικής υγείας στην παρακολούθηση των ασθενών.

Η ψηφιακή Λύση Monsenso συνεισφέρει στη διατήρηση της θεραπευτικής σχέσης και δίνει τη δυνατότητα μιας πιο ουσιαστικής συνεργασίας των ειδικών μας με τους ασθενείς.

Facebook
LinkedIn
Instagram

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΛΕΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΛΕΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

Phone - Call us
Email - Email us