Βραχυχρόνιες Νοσηλείες Previous item Ψηφιοποίηση με επίκεντρο... Next item Ανάγκη Αλλαγής...

Βραχυχρόνιες Νοσηλείες

Μέσα από πενήντα χρόνια κλινικής εμπειρίας, συνεχή και καθημερινή ενασχόληση με την ψυχική νόσο, τους ψυχιατρικούς ασθενείς και τις οικογένειες τους, έχουμε διδαχθεί πολλά και ενδιαφέροντα τόσο για την θεραπεία όσο και για τα προβλήματα που δημιουργούνται σε ασθενείς και οικογένειες.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς είναι οι πολλές υποτροπές και οι συχνές και μακροχρόνιες νοσηλείες. Ειδικά στους νέους ασθενείς αυτό πραγματικά τους περιθωριοποιεί και τους αποσπά από την φυσιολογική διαδρομή της ζωής τους. Τους απομακρύνει από τις σπουδές ,την εργασία ,την φιλική συναναστροφή, την οικογένεια, την δημιουργία και την παραγωγή.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι εμφανής η ανάγκη για διαφορετικού τύπου προσέγγιση των ασθενών και των οικογενειών τους. Η δημιουργία προγραμμάτων ψυχοεκπαίδευσης και ψυχοπροφύλαξης είναι απαραίτητη, ώστε οι νέοι ασθενείς να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για την ασθένεια τους και να την διαχειρίζονται σε συνεργασία με τον ειδικό και την οικογένεια τους.

Έτσι δημιουργούμε ένα πλαίσιο με ασθενείς που είναι λειτουργικοί , κοινωνικοί, δημιουργικοί και σίγουρα με λιγότερες υποτροπές.

Μοιραστείτε:

H πρώτη ψυχιατρική κλινική που ενσωματώνει ένα ψηφιακό εργαλείο ψυχικής υγείας στην παρακολούθηση των ασθενών.

Η ψηφιακή Λύση Monsenso συνεισφέρει στη διατήρηση της θεραπευτικής σχέσης και δίνει τη δυνατότητα μιας πιο ουσιαστικής συνεργασίας των ειδικών μας με τους ασθενείς.

Facebook
LinkedIn
Instagram

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΛΕΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΛΕΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

Phone - Call us
Email - Email us